Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

an xev yoyo in front of a sign announcing instacar's arrival in Thessaly

Δυο νέα instacar points σε Λάρισα και Βόλο

instateam

Έχουμε πολύ καλά νέα για τους κατοίκους της Θεσσαλίας αφού το instacar ξεκινά τη λειτουργία δύο νέων instacar points σε Λάρισα και Βόλο σε συνεργασία με την Auto Lamproulis. Από την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, λοιπόν, αν μένεις Λάρισα ή Βόλο, ξέρεις πού θα μας βρεις.

Το instacar δεν είναι τυχαία συνώνυμο της ευελιξίας, αφού βρίσκουμε συνέχεια καινούργιους τρόπους για να γινόμαστε καλύτεροι και να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σου. Βλέποντας, λοιπόν, τη διαρκή ανάπτυξη της Θεσσαλίας στους τομείς της βιομηχανίας και των υπηρεσιών, ήταν λογικό να κινηθούμε προς τα εκεί. Και κάπως έτσι, ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την Auto Lamproulis, την εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά εδώ και τρεις δεκαετίες στον χώρο του αυτοκινήτου.

 

Η στρατηγική συνεργασία με την Auto Lamproulis

 

instacar and auto lamproulis representatives

 

Στην Auto Lamproulis μέχρι σήμερα μπορούσες να βρεις την αντιπροσωπεία τριών μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών, των γαλλικών Citroën και Peugeot καθώς και της αμερικάνικης Jeep. Από σήμερα όμως στα καταστήματα της Auto Lamproulis θα μπορείς να βρεις ακόμα περισσότερες λύσεις κινητικότητας από το instacar.

Στο instacar point της Λάρισας και του Βόλου μπορείς να πάρεις πληροφορίες για τα τρία πακέτα ευέλικτης μίσθωσης αυτοκινήτων του instacar. Να ξεκινήσεις τη μίσθωσή σου χωρίς προκαταβολή και να παραλάβεις το αυτοκίνητό σου χωρίς καμία καθυστέρηση. Παράλληλα, στον εκθεσιακό χώρο θα υπάρχουν και επιλογές οχημάτων μικροκινητικότητας, όπως ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα, τα οποία μπορείς να αποκτήσεις μέσω της υπηρεσίας instaride.

 

instacar exhibiting cars in Larisa's central square

 

Στον χώρο αυτό λειτουργεί ακόμα ο επίσημος συνεργάτης μας για το service αυτοκίνητων κάτι που σίγουρα θα κάνει πολύ πιο εύκολο τον προγραμματισμό τακτικών ελέγχων ή συντήρησης του οχήματός σου, όπως και το ραντεβού για την αλλαγή ελαστικών. Φυσικά, τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας θα είναι εκεί για σένα και στην περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος- κάτι που ευχόμαστε να μη χρειαστεί.

Επομένως, αν είσαι ή θέλεις να γίνεις instadriver, μην περιμένεις λεπτό. Έλα στο instacar point της Λάρισας, στη Βόλου 180, ή στο instacar point του Βόλου, στο 4ο χλμ Βόλου- Λάρισας, για να μάθεις τα πάντα γύρω από το ευέλικτο leasing του instacar και την πληθώρα επιλογών που προσφέρει.

 

Αντί εγκαινίων…

 

Και επειδή δε χάνουμε ευκαιρία για γιορτή, η ανακοίνωση της συνεργασίας μας με την Auto Lamproulis μας έδωσε τέλεια αφορμή για να διοργανώσουμε όχι ένα, αλλά δύο events στη Θεσσαλία μαζί με τους νέους συνεργάτες μας. 

Στη Λάρισα, στήσαμε ένα διήμερο event για το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου στην κεντρική πλατεία “Δημάρχου Σάπκα”. Εκεί εκθέσαμε 10 ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα καθώς και το πολυαγαπημένο μας  XEV YoYo. Και επειδή δε θέλουμε να αφήσουμε κανένα παραπονεμένο, παρόμοιο event κάναμε και στην πεζοδρομημένη παραλιακή λεωφόρο Αργοναυτών στον Βόλο την Κυριακή 28 Απριλίου από το πρωί έως το βράδυ.

 

instateam at Volos

 

Όσοι ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί μας τα νέα instacar points στη Λάρισα και τον Βόλο έχουν να λένε τα καλύτερα. Οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά τις νέες κυκλοφορίες αυτοκινήτων, πήραν αναμνηστικά δωράκια από το instacar και φυσικά γνώρισαν από κοντά τη διάσημη μασκότ μας, Car Boldie. Φυσικά, όσοι ήθελαν δοκίμασαν και το ιταλικό microcar που μας έχει κλέψει την καρδιά, το XEV YoYo.

Μετά από τόσο θερμή υποδοχή των κατοίκων της Θεσσαλίας πώς να μη θέλουμε και άλλο; Μην εκπλαγείς λοιπόν αν σιγά σιγά δεις instacar points και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

 

an instacar opel mokka at Volos port

 

Εάν θες να μάθεις περισσότερα για τα instacar points, μη διστάσεις  να μας στείλεις mail στο [email protected] ή να μας καλέσεις στο 210 6107283. Κάνε μας και ένα follow στα Social media (Facebook, Instagram και Tik Tok), όπου ανεβάζουμε περισσότερο υλικό. Δες και το blog μας, για να διαβάζεις και άλλα τέτοια άρθρα. Και φυσικά subscribe  στο κανάλι μας στο YouTube. Τα λέμε στα επόμενα!

Τελευταίαάρθρα.