Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Top πασχαλινοί προορισμοί

Οι top πασχαλινοί προορισμοί και το κατάλληλο instacar για να τους ανακαλύψεις!

instateam

Πότε ήταν Χριστούγεννα, πότε έφτασε το Πάσχα, πάμε στοίχημα πως χαμπάρι δεν πήρες! Ωστόσο, μιας και οι Άγιες Μέρες πλησιάζουν, ο καιρός έχει γίνει επιτέλους ανοιξιάτικος και τα μέτρα του Covid παίρνουν σιγά-σιγά την κατιούσα, τι θα έλεγες να αφήσεις το “μένουμε σπίτι” και να υιοθετήσεις το “πάμε εκδρομή”; Εμείς, πάντα σε ετοιμότητα, όχι μόνο ανακαλύψαμε τους top πασχαλινούς προορισμούς που μπορείς να επιλέξεις, αλλά βρήκαμε και το κατάλληλο instacar που θα σε πάει εκεί! 

Το Renault Clio πάει Ναύπακτο!
πασχαλινοί προορισμοί - Renault Clio

Οι απαιτήσεις του supermini Renault Clio είναι συγκεκριμένες. Σου λέει: “Είμαι όμορφο. Είμαι άνετο. Παίζω χαλαρά σε κατηγορία μικρομεσαίου. Είμαι και αξιόπιστο. Δε θέλω, λοιπόν, να με κουράσεις με πολλά-πολλά. Μια διαδρομή 2.5 ωρών μέχρι τη Ναύπακτο είναι αρκετή και ιδανική”. Και θα το ακούσεις, όχι μόνο γιατί όντως θα ταξιδέψει εσένα (αλλά και τα μπαγάζια σου) με άνεση, αλλά και γιατί στην ονειρεμένη Ναύπακτο θα περάσεις σούπερ! Θέλεις βουνό; Το έχει! Θέλεις θάλασσα; Επίσης! Θέλεις γραφικά χωριά; Απ’ αυτά κι αν έχει! Επιπλέον, στη Ναύπακτο θα βιώσεις μια περιφορά Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη. Οι Επιτάφιοι της πόλης συναντιούνται στο λιμάνι, το οποίο είναι εκτυφλωτικό από τις αμέτρητες δάδες που είναι αναμμένες σε όλο το μήκος του. Μιλώντας για κατάνυξη και θέαμα, η Ναύπακτος τη Μεγάλη Παρασκευή κατέχει αναμφισβήτητα τα πρωτεία.  
 

Το Peugeot 3008 θέλει Πήλιο!

πασχαλινοί προορισμοί - Peugeot 3008

 

Το πολύ-σκληρό-για-κάθε-δρόμο Peugeot 3008 θα επέλεγε φυσικά ορεινούς προορισμούς. Σκέφτηκε, λοιπόν, πως το Πήλιο είναι πραγματικά ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου, το Πάσχα, όμως, μετράει λίγο παραπάνω, μιας και στο Πήλιο θα ξαναβρείς όλο το αίσθημα των Άγιων αυτών ημερών. Από τις Λαζαρίνες, τα κοριτσάκια, που το Σάββατο του Λαζάρου ξεχύνονται στους δρόμους τραγουδώντας τον Λάζαρο και μαζεύοντας κεράσματα και λευκά αυγά από τα σπίτια, μέχρι τη μυσταγωγική πορεία του Επιταφίου στα ειδυλλιακά στενά και τα σοκάκια των χωριών που αράζουν νωχελικά στο βουνό των Κενταύρων, αλλά και την ευλαβική Ανάσταση στα κατά τόπους εκκλησάκια, το Πάσχα στο Πήλιο είναι μαγικό. Παρέα με τον SUV φίλο σου, θα ανακαλύψεις όλη αυτή τη μαγεία, ενώ παράλληλα, δε θα επιβαρύνεις και ιδιαίτερα την τσέπη σου μιας και η οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου ανήκει στα plus του!
 

Η Jaguar E-Pace 4X4, από την άλλη, ονειρεύεται Αράχωβα!

πασχαλινοί προορισμοί - Jaguar  E-PACE 4x4
 

Αν νόμιζες ότι η Αράχωβα είναι μόνο για τα ski-trips σου ή για έξαλλο nightlife τις κρύες μέρες του χειμώνα, η Jaguar E-Pace 4X4 διαφωνεί μαζί σου! Το ατρόμητο luxury SUV είναι πανέτοιμο να σε πάει Αράχωβα, αψηφώντας ορεινούς δρόμους και δυσκολίες, ενώ παράλληλα, περηφανεύεται πως διαθέτει τον απαραίτητο χώρο για τα προσωπικά σου αντικείμενα, αλλά και το elegant ύφος που αρμόζει στην πάντα κοσμική Αράχωβα. 

Σκέψου το καλά και άκουσε τη συμβουλή του γιατί αν, μη τι άλλο, το σκληροτράχηλο, αλλά και πολυτελές 4X4 που ξεχωρίζει ξεκάθαρα στην κατηγορία του, ξέρει από ορεινούς προορισμούς. Στην Αράχωβα, λοιπόν, πέρα από το ειδυλλιακό τοπίο, το γραφικό χωριό και το περιβόητο φαγητό, θα συναντήσεις το τριήμερο πανηγυράκι του Αγίου Γεωργίου, που ξεκινά τη Λαμπρή και τελειώνει την ερχόμενη Τετάρτη, και στο οποίο πέραν από τους καθιερωμένους χορούς και τα τραγούδια, θα παρακολουθήσεις και αθλητικά αγωνίσματα! Ακόμη, και σε πλήρη αντίθεση με το γνωστό ρητό “κάποιο λάκκο έχει η φάβα”, την Κυριακή του Πάσχα θα βρεις σε κάθε γειτονιά της όμορφης κωμόπολης “λάκκους”, στους οποίους οι ντόπιοι, καίγοντας κλήματα, ψήνουν τα πιο νόστιμα αρνιά που έχεις φάει στη ζωή σου, μαζί με όλα τα ωραία παρελκόμενα (μεζέδες, κρασιά, χορούς, τραγούδια και όλα τα καλά!)
 

Απόψε το Fiat 500 θέλει θάλασσα!

πασχαλινοί προορισμοί - fiat 500

Μπορεί η high-season τους να είναι το καλοκαίρι, ωστόσο, το πρεστίζ τους κρατάει all-year-long. Το Fiat 500, λοιπόν, το mini, ιστορικό πια μοντέλο της Fiat, έχει στο χαρακτήρα του, αλλά και στην εμφάνισή του όλη την ιταλική φινέτσα και δε δέχεται να κάνει Πάσχα πουθενά αλλού πλην της Μυκόνου ή για τις πιο ρομαντικές ψυχές, της Σαντορίνης. Ακολούθησέ το και κάνε την εμφάνισή σου στο νησί με στυλ και άνεση, μιας και το instacar σου θα ελίσσεται σαν αίλουρος στους στενούς δρόμους και θα “ξαποσταίνει” παντού χάρη στο μικρό του μέγεθος, κάνοντας το πάρκινγκ παιχνίδι. Κατά τα λοιπά, η πασχαλινή επιλογή του glamorous instacar θα σε αποζημιώσει, καθώς στη Μύκονο, θα απολαύσεις μια ανέλπιστα κατανυκτική Ανάσταση στο Μοναστήρι του Παλαιόκαστρου, ενώ ανήμερα το Πάσχα, θα δεις το “γκουρμεδιάρικο” νησί να κατακλύζεται από σούβλες και να καίει και τον Ιούδα του στη Μητρόπολη της Χώρας. Από την άλλη, στη Σαντορίνη, σε πλήρη αρμονία με το χαρακτήρα του νησιού, θα ζήσεις την πιο ρομαντική Περιφορά του Επιταφίου στον Πύργο, όπου κάθε μα κάθε γωνιά του χωριού στολίζεται με αυτοσχέδια λυχναράκια.
 

Το Citroen C3 Corporate προτιμά Ιόνιο!

πασχαλινοί προορισμοί - Citroen C3

…γι’ αυτό και θα σε πάει (πού αλλού;) Κέρκυρα. Λίγα μέρη φημίζονται τόσο για τα πασχαλινά τους έθιμα όσο το νησί των Φαιάκων. Το κορυφαίο μοντέλο στην κατηγορία των μεσαίων instacar ακούει στο όνομα Citroen C3 Corporate και θα βάλει όλη τη γαλλική γοητεία του, την ευρυχωρία του, αλλά και τις τίμιες επιδόσεις του για να σε μεταφέρει στην Ηγουμενίτσα κι από εκεί, στον τελικό σου προορισμό. Γιατί προτιμά Κέρκυρα; Γιατί λατρεύει ασφαλώς τα παραδοσιακά έθιμα και το combo των ορθόδοξων δοξασιών με τα ενετικά απομεινάρια. Τις φιλαρμονικές τη Μεγάλη Παρασκευή, που έχουν ρεπερτόριο που περιλαμβάνει μέχρι Βέρντι και Σοπέν, το περιβόητο έθιμο με τις στάμνες κατά την Πρώτη Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, και εν τέλει την Αναστάσιμη Ακολουθία με τα μεγαλειώδη πυροτεχνήματα που κάνουν τη νύχτα μέρα και με τις φιλαρμονικές, για άλλη μια φορά, να υπενθυμίζουν πως η Κέρκυρα θα μπορούσε άνετα να θεωρείται το “νησί της μουσικής”. Πλην όλων αυτών, όμως, το Citroen C3 ψηφίζει Κέρκυρα έχοντας κι έναν απώτερο σκοπό: το αυτοκίνητο που λατρεύει τον δρόμο, θα λατρέψει και τις διαδρομές του έβδομου μεγαλύτερου σε μέγεθος ελληνικού νησιού, όσο θα λατρέψεις κι εσύ τους προορισμούς του. 
 

Τα instascooters ξεκινάνε για Αίγινα!

πασχαλινοί προορισμοί - Segway

Την πιο ήσυχη, αλλά εξίσου δημοφιλή για Πασχαλινές αποδράσεις Αίγινα έχουν επιλέξει σύσσωμα τα instascooters για προορισμό τους. Περιμένοντας πώς και πως τη συνάντηση των Επιταφίων στο Δημαρχείο του νησιού τη Μεγάλη Παρασκευή, θέλοντας να ζήσουν μια πλήρως επιβλητική Ανάσταση σε μία από τις Μονές του, αλλά και τον Χορό της Λαμπρής το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στην Παλιαχώρα, τα tradition-lover eScooters του instacar θα σε πάνε εύκολα  στην κοντινή Αίγινα και θα σε βοηθήσουν υπέρμετρα στις μετακινήσεις σου. 

 

Όποια κι αν είναι η απόφασή σου, κι όπου κι αν περάσεις τελικά το Πάσχα, ένα είναι βέβαιο: με ένα όχημα από το instacar θα απολαύσεις το ταξίδι σου όσο και τον προορισμό σου!


 

Τελευταίαάρθρα.