Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

συνεντευξη τυπου για τη χορηγία του instacar στον παναθηναϊκό

Είναι επίσημο! Είμαστε στην φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR!

instateam

Στη συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε στις 22 Οκτωβρίου στο νέο ΟΑΚΑ, ανακοινώθηκε ότι το instacar θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλας του Παναθηναϊκού AKTOR συνοδεύοντας την ομάδα στον δρόμο για το όγδοο.  

Η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό AKTOR ξεκίνησε πέρσι και, όπως φαίνεται, έφερε γούρι και στους δύο. Η πρώτη μας χρονιά «στον δρόμο προς το έβδομο» στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την EuroLeague και το πρωτάθλημα Ελλάδας ενώ το instacar συνέχισε δυναμικά την πορεία του παραμένοντας η νο1 ελληνική εταιρεία leasing αυτοκινήτου σύμφωνα με τις αξιολογήσεις χρηστών. 

Έτσι, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, και φέτος να φιγουράρουμε στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Για εμάς, αυτή η συνεργασία είναι πολλά περισσότερα από μια απλή χορηγία – είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και κοινών αξιών.

Το instacar στο νέο ΟΑΚΑ

 Από την προηγούμενη σεζόν, ως instacar προσπαθήσουμε να προσφέρουμε μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους φίλους του Παναθηναϊκού μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και activations στο ΟΑΚΑ. Έχοντας μαζί μας τον Car Boldie, τη μασκότ μας, ξεσηκώναμε τους φιλάθλους και μοιράζαμε αναμνηστικά δωράκια σε όλους. Έτσι κάθε εντός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού AKTOR ήταν ευκαιρία για γιορτή.

Φέτος, ετοιμάζουμε ακόμη περισσότερες εκπλήξεις στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε και την αγαπημένη μας πρωτοβουλία, Πορτοκαλί Κερκίδα, με την οποία θα προσφέρουμε εισιτήρια χωρίς επιβάρυνση για τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού σε παιδιά από ιδρύματα και τους συνοδούς τους.

 

Συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη τύπου για την ανακοίνωση της χορηγίας παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Βασίλης Παρθενόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο στο τεχνολογικά αναβαθμισμένο ΟΑΚΑ και ευχαρίστησε το instacar για τη στήριξη στην ομάδα. Ο κος Παρθενόπουλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με μια φράση που αναδεικνύει την κοινή μας αφοσίωση για συνεχή εξέλιξη: «Μαζί, ανοίγουμε νέους δρόμους, με στόχο αυτόν που οδηγεί στην κορυφή».

Αντώνης Σαμοθράκης, Έργκιν Αταμάν και Βασίλης Παρθενόπουλος

 Στο event ήταν μαζί μας ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, Εργκίν Αταμάν και ο αρχηγός τους, Κώστας Σλούκας. Οι δηλώσεις του Αταμάν μας έδωσαν μεγάλη χαρά αφού έκλεισε τον λόγο του με τις παρακάτω δηλώσεις: 

«Θα ήθελα επίσης να πω ένα ευχαριστώ στο instacar γιατί πέρσι ήμουν πολύ ικανοποιημένος τόσο για την ομάδα όσο και για τα αυτοκίνητα που έδωσε σε μένα και τους παίκτες. Για μας αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να είμαστε σε άνετα, όμορφα και ασφαλή αμάξια για να ταξιδεύουμε με ασφάλεια. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

Ο δικός μας Αντώνης Σαμοθράκης, συνιδρυτής και CEO, δήλωσε πως η συνεργασία με τον Παναθηναϊκό AKTOR ήταν μια στρατηγική απόφαση, καθώς και οι δύο πλευρές μοιράζονται κοινές αξίες και όραμα για βελτίωση και επιτυχία. Ανακοίνωσε επίσης την επέκταση των υπηρεσιών μας με την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σαν καινούργιων, μια νέα καινοτόμα υπηρεσία που στοχεύει να προσφέρει εμπιστοσύνη στην αγορά μεταχειρισμένων στην Ελλάδα. 


Αντώνης Σαμοθράκης στη συνέντευξη τύπου

Κάθε αυτοκίνητο που προσφέρεται από το instacar είναι μηχανολογικά ελεγμένο και συνοδεύεται από πλήρες ιστορικό ώστε να εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η αξιοπιστία του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες που εξασφαλίζουν στον οδηγό μια εμπειρία παρόμοια με αυτή του leasing. Από την εύκολη οργάνωση των service μέχρι την αντικατάσταση ελαστικών και την παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, ένα αυτοκίνητο σαν καινούργιο από το instacar θα προσφέρει περισσότερα προνόμια καθώς και υποστήριξη των υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής μας.

Τέλος, ο Αντώνης Σαμοθράκης μας έδειξε τον δρόμο προς το μέλλον, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συνεργασία με τον Παναθηναϊκό AKTOR θα συνεχιστεί καθώς έχει φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Προς το παρόν, πάμε μαζί, δυνατά, για το όγδοο!

 

Τελευταίαάρθρα.