Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

το instacar στην auto athina

Όλα όσα είδαμε στην Auto Athina 2024

instateam

Την προηγούμενη εβδομάδα το #instateam έδωσε το παρόν στη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, την Auto Athina 2024. Με διάρκεια 9 ημέρες, 200 μοντέλα αυτοκινήτου και 20 μοντέλα σε πρώτη κυκλοφορία στη χώρα μας ήταν ένα event που δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε με τίποτα.

 

Λίγα λόγια για την Έκθεση

Η Auto Athina 2024 ήταν μάλλον το πιο εντυπωσιακό γεγονός της χρονιάς στον τομέα του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Μέσα σε 9 ημέρες είδαμε και μάθαμε τα πάντα για νέες κυκλοφορίες και τάσεις στον τομέα του αυτοκινήτου. Η έκθεση διοργανώθηκε στο υπερσύγχρονο Metropolitan Expo υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και είχε πάνω από 70.000 επισκέπτες φέρνοντας στο προσκήνιο όχι μόνο τα παραδοσιακά brands αλλά και νέες δυνάμεις που έχουν πολλά να μας προσφέρουν.

 

Δυνατές πρεμιέρες και νέες κυκλοφορίες αυτοκινήτων

Ένα από τα πράγματα που μας άρεσε περισσότερο στην έκθεση ήταν οι πανελλαδικές πρεμιέρες αυτοκινήτων. Και επειδή κάποια από τα 20 πρωτοεμφανιζόμενα αυτοκίνητα, μας έκαναν πολύ καλή εντύπωση, φροντίσαμε να τα εντάξουμε άμεσα στον στόλο μας ώστε να μπορείς να τα απολαύσεις και εσύ με το ευέλικτο leasing χωρίς προκαταβολή

Alfa-romeo Junior με leasing

Μια πρεμιέρα που περιμέναμε όλοι πώς και πώς ήταν αναμφίβολα αυτή της Alfa Romeo Junior, του πρώτου B-SUV στην γκάμα της μάρκας. Πρόκειται για ένα ήπια υβριδικό σπορτ αυτοκίνητο που καταφέρνει να καινοτομεί χωρίς να απομακρύνεται από την υψηλή αισθητική και την ιστορία του ιταλικού brand. 

Και για να μείνουμε λίγο ακόμα στην Ιταλία, στην Auto Athina 2024 έκανε πρεμιέρα και το Fiat 600, ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο μεγάλος αδερφός του ήδη λατρεμένου Fiat 500. 

Πρόκειται για ένα B-SUV που κρατάει τη σχεδιαστική φιλοσοφία του ερωτεύσιμου 500, αλλά προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία λόγω των αυξημένων διαστάσεων αλλά και περισσότερη δύναμη για εκτός πόλης ταξίδια. Φυσικά μπορείς να αποκτήσεις το Fiat 600 με ένα από τα τρία ανταγωνιστικά πακέτα συνδρομής του instacar leasing. 


Fiat 600 με leasing

Εκτός από νέα μοντέλα, στην Auto Athina μας συστήθηκαν και εντελώς νέες εταιρείες αυτοκινήτων με την πλειοψηφία αυτών να προέρχονται από την Ανατολή και να αφορούν ηλεκτρικά μοντέλα. Μια εταιρεία που ξεχώρισε ανάμεσα σε αυτές είναι η Lynk & Co, η κινέζικη εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Geely Auto Group, στον ίδιο όμιλο που ανήκει και η Volvo

Η Lynk & Co παρουσίασε το μοντέλο 01, ένα plug-in υβριδικό SUV με εντυπωσιακή σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία. Το 01 κατάφερε να κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς της αυτοκίνησης, κυρίως επειδή μοιράζεται τα περισσότερα μηχανικά του μέρη με τα ήδη καταξιωμένα Volvo. Και όπως μπορείς να μαντέψεις, το instacar σου δίνει τη δυνατότητα να μισθώσεις το Lync & Co 01 για όσο καιρό θέλεις χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς περιορισμούς.

Lynk-and-co 01 με leasing

Ηλεκτροκίνηση και νέες τάσεις

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η Auto Athina 2024 έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ηλεκτροκίνηση, με πολλές νέες μάρκες και μοντέλα να παρουσιάζουν καινοτόμες λύσεις στον τομέα αυτό. Η BYD, η κινεζική μάρκα που κάνει αίσθηση στην ελληνική αγορά, είχε πολύ εντυπωσιακή παρουσία στην έκθεση αφού παρουσίασε τρία νέα μοντέλα. Το Yangwang U8 το εντυπωσιακό SUV που μπορεί να κάνει επιτόπου στροφή 360° και το Yangwang U9 ένα supercar με 1300 άλογα!

Φυσικά από το περίπτερο της BYD δεν έλειψαν και τα ήδη αγαπημένα Atto 3, Seal και Dolphin, αυτοκίνητα που μπορείς ήδη να αποκτήσεις με το ευέλικτο leasing μας. 


Αυτοκίνητα Byd με leasing

Η BYD παρουσίασε ένα ακόμα SUV που σίγουρα θα κάνει επιτυχία στην ελληνική αγορά αφού συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και προηγμένες τεχνολογίες. Ο λόγος φυσικά για το Seal U DM-i, το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της εταιρείας. Το εντυπωσιακό του Seal U DM-i είναι ότι αντιστρέφει ό,τι ξέραμε για τα plug-in αυτοκίνητα αφού αξιοποιεί κυρίως τον ηλεκτροκινητήρα και χρησιμοποιεί μονο υποστηρικτικά τον κινητήρα βενζίνης. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει κατανάλωση καυσίμου μικρότερη από 2 λίτρα στα 100 χλμ αλλά και εντυπωσιακή επιτάχυνση στα 5,9 δευτερόλεπτα.  

Από τα νέα brands που έκαναν την εμφάνισή τους στην έκθεση, η Leap Motors και η DFSK τράβηξαν επίσης την προσοχή για το value-for-money χαρακτήρα τους. Με προσιτά ηλεκτρικά μοντέλα όπως το DFSK 500 και το 7θέσιο plug-in υβριδικό DFSK E5, οι νέες αυτές μάρκες φέρνουν στην ελληνική αγορά μοντέλα που σίγουρα θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αυτοκίνηση.


Dfsk με leasing

Το περίπτερο του instacar στην Auto Athina 2024

Και επειδή αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει, θα αναφέρουμε και λίγα λόγια για τη δική μας παρουσία στην έκθεση. Στην Auto Athina, είχαμε την ευκαιρία να αναδείξουμε το εύρος και την ποικιλία των διαθέσιμων οχημάτων μας αλλά και να παρουσιάσουμε επίσημα τη νέα μας υπηρεσία πώλησης αυτοκινήτων σαν καινούργιων


instacar αγορά αυτοκινήτου

Φυσικά αφού μας ξέρεις, φαντάζεσαι ότι είχαμε φροντίσει να κάνουμε έξτρα διασκεδαστική την παρουσία μας. Στο περίπτερό μας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν ένα σύντομο quiz και να μπουν στην κλήρωση για ένα XEV Yoyo δωρεάν για 1 ολόκληρο χρόνο. Ακόμα, προσφέραμε το signature δροσιστικό cocktail μας Aperoleasing αλλά και τη μη αλκοολούχα version του, το San Kainourgito, τα οποία έκαναν μεγάλη επιτυχία. 


Voyah Free με leasing

Όλα τα φώτα βέβαια έπεσαν επάνω στο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Voyah Free. Το Voyah Free που μπορείς να το μισθώσεις σε αποκλειστικότητα από το instacar είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ιπποδύναμη 490 άλογα, το οποίο κάνει το 0-100 σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα! 

Πρόκειται για ένα premium midsize SUV με “διαστημικές τεχνολογίες” αφού πέρα από τα υπερ-εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας, το Voyah εξοπλίζεται με τρεις μεγάλες οθόνες 12.30’’ στο ταμπλό. Οι τρεις οθόνες λειτουργούν ως ψηφιακός πίνακας οργάνων, οθόνη πολυμέσων και οθόνη για τον συνοδηγό και έχουν το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό ότι είναι πτυσσόμενες, δηλαδή ανεβαίνουν όταν είναι σε λειτουργία, ενώ κατεβαίνουν όταν το αυτοκίνητο είναι κλειστό.

Και επειδή καταλαβαίνουμε ότι μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις, ετοιμάσαμε και ένα βίντεο για το instacar στην Auto Athina που θα σε κάνει να αισθανθείς σαν να βρίσκεσαι και εσύ εκεί.

Η Auto Athina 2024 δεν ήταν απλώς μια έκθεση αυτοκινήτου. Ήταν μια γιορτή της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών που έφερε το ελληνικό κοινό πιο κοντά σε παγκόσμιες τάσεις όπως η ηλεκτροκίνηση, τα υβριδικά οχήματα και τα αυτόνομα συστήματα οδήγησης. Και εμείς ήμασταν εκεί για να υποδεχτούμε το μέλλον. 

 

Τελευταίαάρθρα.