Instablog.

To Instacar διαφέρει από τις παραδοσιακές εταιρίες leasing αυτοκινήτων προσφέροντας ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

graphic element with the message road to paris

Το instacar επίσημος χορηγός στους αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ!

instateam

Είναι πλέον γνωστό και δεν μπορούμε να το κρύψουμε: το αγαπάμε πολύ το μπάσκετ! Μετά από τρεις πολύ τυχερές χορηγίες στο “εθνικό μας άθλημα” αποφασίσαμε να το πάμε στο επόμενο επίπεδο και να στηρίξουμε χορηγικά την ίδια την Εθνική μπάσκετ για τους επόμενους φιλικούς αγώνες της. 

 

Στο instacar είμαστε περήφανοι για δύο πράγματα: το ότι φέραμε το ευέλικτο leasing αυτοκινήτου στην Ελλάδα και ότι στηρίζουμε το ελληνικό μπάσκετ. Και πώς να μην είμαστε περήφανοι, αφού από τη μία, έχουμε την κορυφαία βαθμολογία ανάμεσα στις ελληνικές εταιρείες leasing στα Google reviews και από την άλλη, όλες οι χορηγίες μας έφεραν μεγάλο γούρι στις ομάδες. 

Όπως θα θυμάσαι η πρώτη φορά που δείξαμε την αγάπη μας για το μπάσκετ ήταν όταν ανακοινώσαμε τη χορηγία μας στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΩΡ πέρσι το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Stoiximan Basket League. Η επόμενη κίνησή μας ήταν να στηρίξουμε την ομάδα μπάσκετ Περιστέρι bwin με εξίσου θεαματικά αποτελέσματα, αφού το Περιστέρι κατάφερε να “πετάξει” μέχρι το Final Four του Basketball Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Και φυσικά, η κίνηση που μας ξεχώρισε ήταν η χορηγία στο Final Four της Euroleague που έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΩΡ κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης μετά από 12 χρόνια.

Και ενώ οι περισσότεροι ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εμείς και πάλι ψάχναμε ένα τρόπο να βρεθούμε στο παρκέ των γηπέδων μπάσκετ. Και ποιος καλύτερος τρόπος από μια επίσημη χορηγία στην “επίσημη αγαπημένη” Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ ανδρών; Για τους επόμενους αγώνες, λοιπόν, όπου η Εθνική μας θα προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά, το instacar θα βρίσκεται και αυτό εκεί. 


all the members of the hellenic basketball team

Πρώτα θα δούμε τον φιλικό αγώνα με την Πολωνία την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στο ΣΕΦ.  Ένας αγώνας που θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για δύο λόγους. Από τη μια, η Πολωνία είναι μια ομάδα με δυνατά ονόματα όπως τον Τζέρεμι Σόχαν από το NBA (San Antonio Spurs) και τον Ματέους Πόνιτκα της Partizan, αλλά και παίκτες γνωστούς από τα ελληνικά γήπεδα όπως τον “πράσινο” Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και τον Μίχαου Μίχαλακ του ΠΑΟΚ. Εκτός όμως από αγωνιστικό ενδιαφέρον, θα έχει και ενδιαφέρον “παραφιλολογικό” μετά το θρίλερ των προηγούμενων ημερών για το ποιο θα είναι το τελικό ρόστερ της Εθνικής Μπάσκετ και το αν καταφέρει ο προπονητής  Βασίλης Σπανούλης να ενώσει τους παίκτες για να πάρουμε τη νίκη. 

Το instacar θα βρίσκεται και στο τουρνουά Aegean Acropolis που θα διεξαχθεί φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία αφού στην προηγούμενη αναμέτρησή τους, η Ελλάδα έχασε από το Μαυροβούνιο (69-73) ανακόπτοντας την πορεία της για το Μουντομπάσκετ. Ο αγώνας αυτός θα είναι πολύ διαφορετικός από τον προηγούμενο αφού και οι δύο ομάδες θα έχουν τους NBA superstars τους στο ρόστερ τους. Ο Νίκολας Βούτσεβιτς από το τους Bulls του Σικάγο θα αντιμετωπίσει στο παρκέ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks και το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό.


coach Vasilis Spanoulis talking with Giannis Antetokounmpo

Στο τουρνουά Aegean Acropolis, η Εθνική Μπάσκετ θα έρθει αντιμέτωπη και με τη Εθνική Ομάδα των Μπαχαμών. Μια ομάδα που φιλοδοξεί να ξεκινήσει παράδοση στο μπάσκετ έχοντας συγκεντρώσει κορυφαίους παίκτες από το NBA, τον Έρικ Γκόρντον των Phoenix Suns, τον Μπάντι Χέιλς των Philadelphia 76ers και τον Ντεάντρε Έιτον των Portland Trail Blazers. Αν και αυτός ο αγώνας θα συζητηθεί περισσότερο για άλλο λόγο, αφού θα απαντήσει επιτέλους στο μυστήριο με τη συμμετοχή του Κλέι Τόμπσον των Golden State Warriors, που ενώ ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, ανέβασε στα social media ότι προπονείται μαζί με τις Μπαχάμες ξεσηκώνοντας διάφορες φήμες και υποψίες.

Από όσα αναφέραμε παραπάνω, καταλαβαίνεις ότι έχουμε ενθουσιαστεί ιδιαίτερα που θα είμαστε μέρος των αγώνων προετοιμασίας για το Προολυμπιακό τουρνουά ως επίσημοι χορηγοί της Εθνικής Μπάσκετ. Και αν μας παρακολουθείς γενικότερα, θα ξέρεις ότι όταν ενθουσιαζόμαστε δεν το κρύβουμε. Έτσι και τώρα ετοιμάζουμε ωραία πράγματα για τους επόμενους αγώνες της Εθνικής μας.

Αρχικά, το #instateam θα βρίσκεται μέσα στο ΣΕΦ για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους φιλάθλους μέσα από activations και παιχνίδια. Αν περάσεις από εκεί, μην αμελήσεις να περάσεις από το περίπτερο του instacar γιατί τα παιχνίδια μας δεν θα είναι μόνο για διασκέδαση, αλλά θα σου δώσουν την ευκαιρία να κερδίσεις και δώρα. Φυσικά μαζί μας θα είναι και η μασκότ μας, ο διάσημος πλέον Car Boldie που όπως έχουμε ξαναπεί δεν χάνει ευκαιρία για να μπει στο παρκέ. 

instacar sponsorship to Greek Basketball Federation

Και αν δεν έχεις εξασφαλίσει ακόμα εισιτήρια για τους επόμενους αγώνες της Εθνικής Μπάσκετ τότε πρέπει σίγουρα να μας κάνεις follow στα Social media (Facebook, Instagram και Tik Tok) γιατί θα κάνουμε giveaway για εισιτήρια των αγώνων. Να θυμάσαι να παρακολουθείς και το blog μας, όπου θα ανεβάζουμε άρθρα τόσο για τις εμπειρίες του #instateam όσο και ενδιαφέρον υλικό γύρω από το αυτοκίνητο. Και φυσικά κάνε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για περισσότερο υλικό. Τα λέμε στα επόμενα!

 

 

Τελευταίαάρθρα.